KOMPETENCIJE KOJE POLAZNIK STJEČE ZAVRŠETKOM PROGRAMA

 

Polaznik/ica će:

1. Razlikovati, odabrati i koristiti odgovarajuće postupke u pripremi mlijeka, preradi mlijeka i proizvodnji sira i ostalih mliječnih proizvoda

2. Koristiti alate, strojeve i sredstva za poslove mljekara/sirara na ispravan i siguran način

3. Održavati higijenu pribora i prostora za preradu mlijeka i proizvodnju mliječnih proizvoda

4. Prepoznati i suzbijati mane mlijeka i sira

5. Planirati troškove i plasman proizvoda na tržište

6. Primijeniti pravila zaštite na radu, zaštite od požara i pružanja prve pomoći.

UVJETI UPISA

  1. završena osnovna škola

  2. navršenih 15 godina

  3. liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova mljekara/ice-sirara/ice

 

Kontakt

E-mail: info@pouka.hr
Telefon: 047 / 642 - 938
Fax: 047 / 642 - 937
Adresa: Šulekova 29, 47000 Karlovac

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.