Naša misija  je kontinuirano istraživanje potreba tržišta rada na koje odgovaramo  razvojem nastavnih planova i programa temeljenih na standardima zanimanja i organizacijom programa obrazovanja prilagođenom potrebama naših korisnika.

Pučko otvoreno učilište POUKA je privatno učilište osnovano 21.10.2005. u Karlovcu i od tada se bavimo obrazovanjem odraslih starijih od 15 godina i sve to vrijeme uspješno provodimo programe osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja, prekvalifikacije, programe osposobljavanja i usavršavanja, te razne radionice. Također provodimo nekoliko projekata sufinanciranih od strane Europske Unije, razne neformalne i formalne izobrazbe, pripreme za državnu maturu kao i izobrazbu na polju javne nabave.

Trenutno imamo 20 srednjoškolskih programa i više od 70 verificiranih programa osposobljavanja.

Nastava se u programima izvodi dopisno-konzultativnim ili konzultativno-instruktivnim putem te su svi programi odobreni od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta što znači upis završenog programa u radnu knjižicu.

S ciljem usklađenja ponude i potražnje za stručnim osposobljavanjima i usavršavanjima Učilište kontinuirano razvija obrazovne programe koji uz puno praktičnog rada omogućuju polaznicima stjecanje potrebnih kompetencija za samostalan rad. U tu svrhu ostvarena je suradnja s mnogim partnerima iz javnog i privatnog sektora.

Naš misija je pružiti odraslim polaznicima mogućnost ili stjecanja prve kvalifikacije ili prekvalifikacije kako bi bili konkurentni usvojenim znanjem i vještinama na tržištu rada i time povećali svoju zapošljivost.

Pučko otvoreno učilište Pouka uz stalno zaposlene ima preko 60 suradnika, stručnjaka na svom polju djelovanja.

 

               U Karlovcu, 2.rujna 2019.  

                                                                                                                                                                                                                                               Ravnateljica Ivana Latković, prof.

 

Kontakt

E-mail: info@pouka.hr
Telefon: 047 / 642 - 938
Fax: 047 / 642 - 937
Adresa: Šulekova 29, 47000 Karlovac

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.