Naša vizija je zadržati kontinuitet osnovnih djelatnosti, razvijati se kroz primjenu suvremenih metoda poučavanja i korištenjem informacijsko - komunikacijske tehnologije  postati  moderniji i u svakom pogledu konkurentan centar cjeloživotnog učenja koji omogućava korisnicima unapređenje postojećih te stjecanje novih kompetencija za neprestanu prilagodbu promjenjivim uvjetima tržišta rada.

Osnovni ciljevi koje želimo postići budućim aktivnostima, a koji će biti usmjereni ostvarenju vizije Učilišta jesu:

Postati centar izvrsnosti na području obrazovanja odraslih i cjeloživotnog učenja na polju Karlovačke županije i šire. Kontinuirano se prilagođavati uvjetima i potrebama tržišta rada i osobnim težnjama pojedinaca.

Otvoriti mogućnost usmjeravanja djelatnosti na nove ciljane skupine korisnika. U skladu s time želja nam je uključiti što veći broj ljudi u osnovnoškolsko obrazovanje s naglaskom na nacionalnim manjinama te ih nakon toga usmjeriti barem na neko osposobljavanje u svrhu podizanja razine pismenosti i njihove veće konkurentnosti na tržištu rada. Sustavno pratiti natječaje s polja obrazovanja i kulture u svrhu (su)financiranja programa sredstvima EU fondova.

Raditi na podizanju kvalitete programa i povećanju broja korisnika.

Stručno usavršavati i obrazovati kadar koji sudjeluje u realizaciji programa.

Stvarati što bolje materijalne i nematerijalne uvjete rada.

Naša vizija je zadržati kontinuitet osnovnih djelatnosti, postati još moderniji i u svakom pogledu konkurentan centar cjeloživotnog učenja na zadovoljstvo svih korisnika naših usluga.

Naša vizija je kontinuirano istraživanje potreba tržišta rada za odgovarajućim kadrovima i razvoj nastavnih planova i programa temeljenih na standardima zanimanja, organizacija programa obrazovanja prema potrebama tržišta rada za obrtništvo i poduzetništvo, u programe uključiti obrtnike i poduzetnike, njihove zaposlenike i sve ostale dionike u sustavu.

               U Karlovcu, 2.rujna 2019.  

                                                                                                                                                                                                                                               Ravnateljica Ivana Latković, prof.

 

Kontakt

E-mail: info@pouka.hr
Telefon: 047 / 642 - 938
Fax: 047 / 642 - 937
Adresa: Šulekova 29, 47000 Karlovac

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.